De interior / Sculpturi


Putem produce la comandă, urmand specificatiile clientului, aproape orice tip de decorațiune: statui, statuete, animale, elemente de decor fanteziste etc.

Calitatea excelentă, finisaje deosebite și raportul foarte bun preț/calitate sunt atributele noastre. Materialul folosit la productia decorurilor este polistiren expandat sau extrudat acoperit cu papier maché.

Papier maché (termen în limbă franceză pentru Hârtie mestecată) este un material de construcție constând din mai multe straturi de hârtie poroasă, preferabil de ziar, la care se adaugă uneori și fâșii de material textil, pentru a le mări rezistentă, asamblate prin lipire cu un adeziv umed, de tipul celui folosit la tapet. După uscarea adezivului, obiectul astfel construit se întărește și își păstrează forma.

Puteți comanda obiecte decorative, decorațiuni pentru casă și birou, decorațiuni personalizate. Astfel, obiectele de decor create special pentru spațiul propus de dumneavoastră vor fi potrivite zonelor vizate și destinației dorite și vor îmbina dorințele și afinitățile persoanelor care folosesc spațiul respectiv.

În continuare vă punem la dispoziție o mică galerie de obiecte decorative din care să vă inspirați.