Despre Noi

    Special Alese s-a născut din dorința de a oferi ceva deosebit consumatorilor din Romania, care să surprindă de fiecare data. Punem la dispoziție cumpărătorului cadoul perfect care să nu ajungă într-un dulap ci să fie vizibil și să amintească în fiecare zi de dragostea cu care a fost dăruit. Acesta să conțină produse de calitate, să fie excelent împachetat și cel mai important, să ajungă la timp. Așa am ajuns la ideea de a lansa produse creative care să completeze perfect ocaziile fericite din viața fiecăruia dintre noi.

    Toate modelele de pe site sunt alese cu multa atenție, create special pentru toate categoriile și gusturile fiecăruia. Cadouri complete, semipersonalizabile, sau produse la comandă, unde comsumatorul poate personaliza produsul, acestea sunt gata ambalate pentru a ajunge la destinație, chiar a doua zi! Acestea vor încânta, cu siguranță, atât privirea cât și sufletul.

    În fiecare an ne reinventăm, propunem colecții de cadouri cuprinzătoare, bazate pe cerințele și bugetele clienților noștrii, pentru ca ei să își arate recunoștiința, mulțumirea și iubirea față de oamenii care contează cu adevărat.

    Toți colaboratorii noștri au o vastă experiență în oferirea de cadouri de neuitat, iar rețeaua de furnizori acoperă o foarte mare parte a Europei.

    Portofoliul de produse este în continua dezvoltare, prin urmare, la fiecare vizită pe site-ul nostru veți găsi noi și noi idei uimitoare de cadouri pentru cei dragi.

    Dacă doriți să comandați un produs pe care încă nu l-am listat pe site, dați-ne de știre și vom face tot posibilul să vă îndeplinim dorințele!

    Ne puteți contacta la adresa contact@specialalese.ro