Detalii livrare

Comenzile înregistrate sunt livrate conform modalității alese și a informațiilor furnizate în procesul de comandă. Vă rugăm să verificați corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care apar erori sau doriți modificari să ne contactați pentru procesarea acestora.
LIVRARE SAME-DAY BUCUREȘTILivrare în 2 ore pentru București
Comenzile înscrise și procesate până la ora 13:00 (în zile lucratoare) sunt livrate în 2-4 ore către clienții din București.
Cost unic: 22 lei
LIVRARE A DOUA ZILivrare a doua zi
Produsele sunt expediate clientului în maximum 24 de ore de la data validării comenzii.
Cost unic București: 15 lei 
Cost unic Național: 22 lei
LIVRARE GRATUITĂLivrare GRATUITĂ
Pentru clienții care comanda produse în valuare de 300 lei, sau mai mult, Repede Moț acoperă costul de transport.
Gratuit
Termenele de livrare menționate fac referire la comenzile ce se achită în sistem ramburs (numerar la curier) sau a căror plata a fost confirmată pana la ora 13:00.
În cazul livrărilor prin curier, acesta va emite o chitanță pe loc pentru suma plătită. Această chitanță va reprezenta dovada plății numerar valabilă atat pentru clienți, persoane fizice cât și juridice; RAXO Innovation S.R.L. nu va mai emite ulterior vreo chitanță. Singura chitanță valabilă este cea emisă de curier.
Pentru comenzile din categoria “Producție Specială”, achitate prin Ordin de Plată, termenul de livrare poate suferi modificări în funcție de timpul de procesare al plății.