Mascota Repede Moț


Bine v-am găsit, eu sunt Repede Moț, locuiesc într-o căsuță deosebită, plină de cadouri și bunătăți. Aici toate articolele sunt Special Alese de mine, pentru voi. Sunt prietenul imaginar al celor ce stau în spatele acestui concept. Ei zic că mă numesc așa, pentru că îmi bag nasul peste tot și că-mi place să port moț. Da ce știu ei, vă zic eu de ce mă cheamă așa: “Fiecar fiinţă are oricând ceva de dăruit. O privire blândă, plină de iubire sau încurajatoare, o mângâiere, un cuvânt bun, o îmbrăţişare caldă şi afectuoasă, o idee strălucită, un ajutor concret. Consider că eu sunt cel care aduce un zâmbet, un sfat, un cadou și o uimire cu o viteză cât ai zice MOȚ!”

Sunt de părere că dacă vrei să ai parte de bucurii, atunci începe prin a dărui tu bucurii celorlalţi. Dacă vrei să ai parte de iubire în viaţa ta, atunci începe prin a dărui tu iubire celorlalţi. Dacă vrei să ai parte de împlinire în viaţa ta, atunci dăruieşte tu împlinire celorlalţi. Şi aşa mai departe. De aceea mi-am propus să te ajut să alegi repede și cu folos lucruri de calitate și, totodata, originale pentru tine sau pentru a le oferi celor dragi.

Fie că este vorba de produse pentru părinți, bunici sau copii, cu mic cu mare, eu am un cadou pentru fiecare special ales.

Mă poți adăuga pe Facebook, acolo putem comunica instant și te poți alătura celor peste 1900 de prieteni ai mei, astfel o să fi la curent cu noutățile și ofertele speciale din căsuța mea.

    Apasă pe butonul de Categorii și dă start inspirației pentru un cadou minunat!

    Spor la cumpărături :)
    Cu drag,
    Repede Moț