Party Tatuaje Henna


Planificaţi-va noaptea perfectă pentru prieteni şi familie!

Nopţile cu henna pot fi o adunare tematică culturală minunată, care aduc prietenii şi familia împreună, făcând o impresie de lungă durată, care va rezista mult timp după ce henna s-a şters.

Indiferent de tema petrecerii, înainte de nuntă dvs, o ocazie specială sau pur şi simplu pentru a aduce un grup de prieteni împreună, ca aceștia a se bucure de compania celuilalt, putem asigura distracţia prin aducerea la locaţie artişti talentaţi care pictează după dorințele clienților.

Tatuajele cu henna, numite şi mehndi, sunt un tip de decoraţiuni corporale, temporare, dezvoltate în India. Această artă tradiţională nu a fost interpretată că fiind tatuaj, până de curând. A fost înţeleasă mai degrabă că fiind o cosmetizare, o decorare a corpului pentru ocazii speciale.


Ce este Henna?

Henna este o plantă, care, amestecată cu alte ingrediente naturale, după o reţeta indiană, rezultă pastă de Henna. Această pastă este aplicată cu pensula sub formă de desen decorativ pe corp, iar după un timp (cel puţin 3-4 ore) este spălată, lăsând pielea colorată în roşu sau maroniu închis după formă desenului care a fost aplicat. Aceasta rezistă între 10 şi 20 de zile, în funcţie de pigmentul fiecăruia.

Puteţi alege din cele aproape 2000 de modele (florale, animale, tribale, indiene, chinezeşti etc) sau putem realiza după modelele clientului, chiar şi logourile companiilor la petrecerile coorporate.

Pentru petreceri sau evenimente nu ezitaţi să ne contactaţi.

Mai jos aveți câteva exemple: