Acasa  » Arta si Mestesuguri » Oua Feberge

Ou Faberge lucrat manual - modelul 2

 
Cod produs: 122-2961698
Disponibilitate:  stoc epuizat
Preț: 70.00 Lei
 
 
Oul este decorat manual cu materiale de calitate. Este cadoul perfect pentru Sărbătorile Pascale și nu numai! Este un obiect care poate decora permanent interiorul unei locuinte sau al unui birou. 
Modele sunt produse în serie mică sau sunt unicate. La cererea clienților se pot combina modele și culorile din toate ouăle prezentate în această categorie. 
Dimensiunea unui ou este de 12 x 7,5 cm. 
Fiecare ou va fi livrat într-o punguță de carton texturată, deasemenea lucrata manual cu un design unicat. Termenul de producție este de pană la 7 zile lucrătoare, în funcție de volumul lucrărilor de la momentul plasării comenzii. 

Despre veritabilele ouă Faberge: 
Celebre ouă Faberge au fost create în Sankt Petersburg la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea de către bijutierul Carl Fabergé pe baza unei cereri făcute de țarii Alexandru al-III-lea și Nicolai al-II-lea. 
Aceste opere de artă în miniatură, în număr de numai 50 de bucăți, au la bază tradiția pascală și fost obținute din metale prețioase încrustate cu pietre.
Pentru realizarea unui singur Ou Faberge, bijutierii din atelier lucrau peste un an de zile. 
Ei amestecau aurul cu nichelul, paladiul și argintul, cu alama, diamantele, rubinele și safirele, cu cristalul și pietrele ornamentale-jadul, agatele, calcedoniile, cuarțul pentru a obține un o minune de măiestrie și o adevărată comoară artistică. În plus, maeștri bijutieri aveau grijă că de fiecare dată obiectele de artă să ascundă înăuntrul lor câte o surpriză, o mică piesă cu semnificație aparte, ținută în secret până în ultima clipă.
Dimensiuni: 12 x 7,5 cm
Material: de efect: strasuri, cristale, perle, plastice