Acasa  » Distractie » Jucarii

Balansoar muzical din plus cu roti, sanie - Calut

 
Cod produs: 127-2652121
Disponibilitate:  stoc epuizat
Preț: 210.00 Lei
 
 

Balansoarul pentru bebeluși are multiple funcții:

1. Când roțile se găsesc în poziție superioara, adică peste tălpile din lemn, jucăria are funcția de balansoar. Pereții laterali ai fotoliului împreună cu cele doua mânere din lemn, oferă copilului posibilitatea de a se balansa singur prin mișcări înainte-înapoi. Centura de siguranță este indispensabilă, fară aceasta existând risc mare de accidente.

2. Poziția culcat nu este una prea agreată de bebeluși. Aceștia își doresc să se ridice, să exploreze cât mai mult, să nu scape nici o mișcare a celor din jur. Fotoliul acestui balansoar este realizat din material textil de calitate ridicata (plușul are o textura scurtă, nu se smulge chiar daca se insistă cu doi dințișori năzdravani). Suportul este realizat din lemn și căptușit foarte bine cu vatelină. Astfel, poziția pe care o conferă este fixa, stabilă dar în același timp moale și confortabilă. Prin apăsarea urechiușei, jucăria începe să cânte. La fiecare apăsare, alt cântec. Melodiile sunt line, specifice bebelușilor; și în acest caz centura de siguranță este indispensabila.

3. Haideți la săniuș! Nu este nevoie să demontați roțile, este suficientă ridicarea acestora și balansoarul se transforma în săniuță. Fotoliul oferă siguranță dar și căldură, bebelușul este protejat de vânt, se afla în siguranță fară a fi nevoie să se tina de mânere și să îi înghețe mânuțele.

4. După 18 luni deja pretențiile cresc, bebelușul acceptă mai greu să fie plimbat, dorește să se deplaseze singur. Este destul de mare că să schimbe singur poziția roților, să transforme jucăria dintr-un balansoar într-o jucărie cu care se poate deplasa prin împingerea cu piciorușele.

5. Cu roțile în partea de jos, jucăria se comportă ca un cărucior. Suportul din lemn permite prinderea unui șnur gros și plimbarea copilașului sau , pe măsură ce timpul trece, plimbarea de către copil a jucăriei preferate.

Dimensiuni:63 x 36 x 53 cm
Vârstă recomandată:10 luni +